Naziv ideje: Any time, any place, Willow. The warm pillow.

Avtor: jan kosmina, Patrik Boškin, Lucija Klarica, Noemi Vasiljkovič, Keli Grabljevec, Doris Gomezelj, Jana Hojnik
Dejavnost: Država: Slovenia Datum vpisa: 17.01.2019

Povzetek

S skupino smo tudi sami študenti in vemo kako je ko moreš večino dneva preživet za šolskimi klopmi, zato smo se začeli spraševati kako bi lahko ta problem rešili. Začeli smo razmišlati v smeri udobnega sedenja za mlade ter starejše, ki imajo probleme z neudobjem, umazanimi ter hladnimi podlagami za sedenje. Ker večina ljudi svoj prosti čas preživi zunaj na sprehodih, ob gledanju tekem, šrireditev ter drugih javnih dogodkih  smo se odločili, da izdelamo blazino, ki jim bo ponujala popolno udobje, brez skrbi na mraz ter umazane podlage. Opravili smo dva intervjuja, ki sta nam pomagala določiti glavne probleme potencialnih kupcev, tako smo se lažje osredotočili na to kakšno blazino izdelati.

https://www.youtube.com/watch?v=hY4YFkjPais

Opis projekta (produkta, storitve)

Naš izdelek, po imenu Willow, je blazina, ki je izdelana iz okolju prijazne spominske pene, oblečena v zaščitno folijo, ki bo preprečevala probleme iz zunanjega okolja.Primerna je za vse tiste, ki se srečujejo s težavami bodisi v hrbtu, pri sedenju ali pa imajo probleme pri sedenju na javnih površinah, kjer pride velikokrat do umazanih ali mrzlih podlag.Pripravili smo ga tudi za študente, ki vemo da imajo probleme pri sedenju na trdih klopeh, saj smo sami tudi del te izkušnje in si želimo veliko krat udobnejšega sedenja na samih površinah. Izdelek bi bil priporočljiv prav tako za ljudi, ki imajo zdravstvene težave in morajo pogosteje obiskovati zdravstvene ustanove, prav tako morajo sedeti ure in ure v čakalnicah, ki udobja žal ne poznajo. Zato smo pripravili tudi za njih rešitev, da bo kljub napornemu čakanju njihovo sedenje udobneje. 

Kje/zakaj rabimo pomoč (denar, znanje, drugi resursi)

Pomoč bi potrebovali pri oglaševanju, zato smo naredili kratek predstavitveni video, ki si ga bo lahko ogledal vsak in dobi idejo o našem izdelku. Predstavitveni video bi lahko objavli na več spletnih straneh, da bi pritegnili čim večje število potencialnih kupcev.
Prav bi nam prišla pomoč od promotorjev, ki bi izdelek promovirali.

Tveganja in izzivi realizacije (Risks and challenges)

Naš največji izziv bo seveda oglaševanje izdelka, vsaj na začetku. Brez dobrega oglaševanja ne moremo pričakovati visoke prodaje izdelka saj ljudje sploh ne bi vedeli kakšna je ta blazina in za kaj se uporablja.

Največje tveganje predstavlja osnovni kapital, ki znaša 7.500€ saj bomo poslovali kot družba z omejeno odgovornostjo.

O nas (Team)

Lucija Klarica

Noemi Vasiljković

Keli Grabljevec

Jan Kosmina

Patrik BoškinKomentarji

    Trenutno ni še nobenenga komentarja