Naziv ideje: Hiša preobrazbe

Avtor: Lučka Trampuš, Doris Gomezelj, Taja Lepej, chiara mandalenic, Sandra Zulic, Ariana Zulić, Jana Hojnik
Dejavnost: Država: Slovenia Datum vpisa: 15.01.2019

Povzetek

Dolgoročni odnosi s kupci

Prodaja obstoječim kupcem je bistveno cenejša in hitrejša od iskanja novih. Zato tudi krizna obdobja lažje preživijo podjetja, ki imajo zveste kupce. In pogoj za dolgoročne odnose je zadovoljstvo kupcev. 

V mnogih podjetjih zadovoljstvo kupcev enačijo s kakovostjo izdelkov in storitev, kar danes ni več dovolj. Kajti poslovni kupci nas ocenjujejo na vseh področjih. In preizkušeno pravilo pravi, da nas ne zapuščajo zaradi slabe kakovosti, temveč zaradi neprimernega odnosa pri izvedbi naročil, obravnavanju pripomb in sodelovanju nasploh.

Po raziskavah smo ugotovile, da se večina žensk strinja z našo idejo, saj je vseh 10 anketirank povedalo, da imajo problem s tem, da skoraj za vsako storitev morajo na drugo lokacijo, torej, da nikjer v Kopru ni prostora, kjer bi se lahko uredile od glave do pete.

 

Lepotne storitve služijo vsem željnim popolne preobrazbe in tistim, ki želijo posamični produkt. Domačine bomo najlažje privabili z darilnimi boni popolne preobrazbe. Na podlagi tega bodo eni ostali zvesti samo nekaterim produktom, drugi pa večini produktom. Za te, ki bodo želeli uporabljati večino produktov bo pripravljen program zvestobe z različnimi ugodnostmi. 

V poletnem času pričakujemo veliko turistov, ki bodo želeli posamične produkte, ko so popravilo pričeske ali nohtov, zato bi v tem času imeli več zaposlenih frizerjev in manikerjev. 

 

 

 Komentarji

    Trenutno ni še nobenenga komentarja