Naziv ideje: MiDostavljamo

Avtor: Jon Blažič, Jana Hojnik, Tea Ojo, Filip Pačarić, Mark Poles
Dejavnost: Država: Slovenia Datum vpisa: 12.04.2018

Povzetek

Naše podjetje MiDostavljamo, bi se ukvarjalo predvsem s hrano. Sprejemali bi naročila strank in jim dostavili sestavine za recept, katerega so naročili. Stranke lahko izbirajo iz vsakodnevnih receptov ali pa dostavo iz restavracij. Ko enkrat oddajo naročilo pa bi dobili vse kar so naročili v 24ih urah ali prej, odvisno kdaj bi želeli izdelke (naročila iz restavracij prejmejo v roku ene ure). Za ta namen bi se izdelala aplikacija in spletna stran, ki bi vsem strankam to na zelo preprost način približala tako, da bi to storitev samostojno uporabljale tudi starejše stranke. Imeli bi vsakodnevno ponudbo receptov, katerega si lahko stranka izbere, mi pa jim dostavimo vse potrebne sestavine za pripravo tega recepta. 

Cilji našega podjetja so da zagotovimo lažje, bolj zdravo prehranjevanje, s poudarkom prihranka na času pri zaposlenih ljudeh. Z našimi storitvami bi tako pomagali ljudem v stiski s časom ali pa jim zagotovili bolj zdrave jedi. Svoje zadovoljstvo ali pripombe pa bi naše stranke lahko pokazale preko komentarjev in mnenj na naši spletni strani.

Naša ideja pa ni bila samo dobra ker konkurence na tem področju v Sloveniji ni, temveč so nam idejo potrdile tudi možne stranke, ko smo izvajali terenske ankete.

Naš pitch: MiDostavljamoKomentarji

    Trenutno ni še nobenenga komentarja