Naziv ideje: Bananini - Liker iz banan

Avtor: Karolina Bernik, Jana Hojnik, Ivana Fajt, Nina Dimitrijević, Nika Marinković
Dejavnost: Država: Slovenia Datum vpisa: 12.04.2018

Povzetek

BANANINI - Liker iz banan

Sladek naraven okus banan, ki razvaja še tako zahtevne sladokusce in njihove brbončice. Unikaten okus v vas prebudi čute in razvaja vašega duha. Sladkan je z naravnim sladilom - medom in je brez dodanih umetnih barvil ali aditivov. Proizveden in polnjen je v Sloveniji. Privoščite si ga kot aperitiv po napornem dnevu, ob zdravici na posebnih dogodkih ali pa kar kot koktejl spremljevalca do poznih jutranjih ur.

PITCH: Bananini - Liker iz banan

Cilj podjetja je postati tako prepoznavni, da bo izdelek postal ključnega pomena za slaščičarje, barmane, sladoledarje in kuharje, kakor tudi za potrošnike.

Naša glavna konkurenčna prednost je okus likerja, in sicer okus banane, ki ga na slovenskem trgu ni moč najti. Prednost je tudi to, da je izdelek slajen z naravnim sladilom - s slovenskim domačim medom in da je brez dodanih aditivov, barvil in arom.

Za doseg zastavljenih poslovnih ciljev se bomo posluževali prioritet, kot so ustvarjanje pozitivnega odnosa s potrošniki in poslovnimi partnerji, proizvajanja kakovostnega proizvoda s sledljivimi sestavinami, ki nam bo omogočal pridobivanje novih zadovoljnih strank in ohranjanja stikov z obstoječimi kupci in uporabniki.Komentarji

    Trenutno ni še nobenenga komentarja