Naziv ideje: Avtomobili VR360 - Inovativno oglaševanje

Avtor: Sanja Filiposka, Jana Hojnik, Jana Hojnik
Dejavnost: Fotografska dejavnost Država: Slovenia Datum vpisa: 16.11.2017

Povzetek

Smo inovativno podjetje iz Celja, ki se ukvarja s fotografijo in grafičnim oblikovanjem v avtomobilski industriji, gostinstvu in nepremičninah.

Cilj podjetja je kot prvi zagnati inovativno oglaševanje rabljenih vozil v Sloveniji višjega cenovnega razreda. To inovativno oglaševanje predstavlja fotografiranje vozil v 360°. Želimo pridobiti zaupanje vseh prodajalcev najprestižnejših znamk v Sloveniji. Ponudili jim bomo luksuzno ponudbo, ki bo zavidanja vredno in bo izstopala na trgu. Želimo vzpostaviti dolgoročno in tesno sodelovanje z našimi strankami.

Naše podjetje vidi uspeh v inovativnosti in izstopanju, ki je predvsem dodana vrednost za prestižne znamke, ki imajo visoke cene za najzahtevnejše stranke. Storitev bo opravljena z vrhunsko opremo, profesionalno fotografinjo in grafično oblikovalko, ki je požela neverjeten uspeh že v tujini. Uspeh vidimo v tem, da je vsaka storitev in končna predstavitev unikaten in neponovljiv izdelek, ki bo za naročnika imela še večjo vrednost.

Tržna raziskava je pokazala, da takšne storitve v Sloveniji za rabljena vozila ni. Kar predstavlja prednost. Je pa tudi pokazala, da se vsi prodajalci poslužujejo enakega promoviranja, brez izjeme. Imajo pa vsi soglasno željo po izstopanju, čeprav nič ne ukrenejo okoli tega. Menim, da je potrebno prebuditi ta trg in z vztrajnostjo narediti spremembe v navadah prodajalcev vozil, ki se bodo skozi čas pokazale kot nove smernice v oglaševanju. Kvaliteta storitve in blagovna znamka si bo ustvarila renome, da si lahko takšno storitev privoščijo in prikažejo le najboljši.

 

 Komentarji

    Trenutno ni še nobenenga komentarja