Naziv ideje: Ampiere

Avtor: Julija Kampijut, Jana Hojnik, Kaja Jambrek, Monika Kovačič , Tanja Selič, Niko Kroflič
Dejavnost: Trgovina na drobno po pošti ali po internetu Država: Slovenia Datum vpisa: 17.11.2017
Prenesi predstavitev
Prenesi poslovni načrt

Povzetek

 

Sonce, najbolj prevladujoča sila v našem sončnem sistemu. Ustvarja energijo, brez katere ne bi imeli življenja na Zemlji. Z iznajdljivostjo smo se naučili, kako jo koristiti, kako jo integrirati v naše življenje. Čeprav nas energija doseže vsepovsod, nas elektrika ne. S kombiniranjem temeljnih lastnosti, funkcionalnosti in estetike smo podjetje Ampiere d.o.o. ustvarili izdelek, ki ustvarja  bistvo energije. Dopolnili smo tehnologijo in jo naredili elegantno, zanesljivo in preprosto za uporabo. Naše podjetje se ukvarja s prodajo trajne, uporabne in elegantne baterijske polnilnice v nakitu. 

Naš cilj je biti prepoznavni po celotni Sloveniji kot podjetje s kvalitetno baterijske polnilnico v nakitu, ki predstavlja življenjski stil. Želimo si pridobiti vsaj 20 % tržni delež na slovenskem trgu in kasneje tudi predor na tuje trge in ustvariti 2.500.00000 EUR prihodkov iz prodaje letno.

Naša ključna prednost je, da ponujamo nekaj novega, inovativnega. Ljudem želimo poenostaviti vsakdanjik. Želimo rešiti njihovo težavo glede polnjenja mobilnih naprav na poti. Zraven te rešitve pa hkrati ponujamo vizualno lep nakit za vsakogar. Naše podjetje ima zelo raznoliko managersko ekipo, katera zna poistovetiti več znanj v en sam izdelek. 

Tržna raziskava je pokazala, da ljudje v Sloveniji takega izdelka še ne poznajo, vendar si ga želijo. Preko različnih kanalov obveščanja bomo seznanili naše kupce o novostih. Trudili se bomo biti najboljši v naši dejavnosti.

 

 

 

 Komentarji

    Trenutno ni še nobenenga komentarja