Naziv ideje: The PetCup

Avtor: Sara Pajk, Jana Hojnik, Lucija Mlakar
Dejavnost: Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah z vrtnarsko opremo in hišnimi živalmi Država: Slovenia Datum vpisa: 16.11.2017

Opis projekta (produkta, storitve)

Podjetje Ivory Pet d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo premium izdelkov za domače živali, v ospredju so psi in mačke, ki so v slovenskih gospodinjstvih in širom sveta najpogostejši štirinožni ''člani družine''. Podjetje v ospredje postavlja svoj izvirni izdelek, na katerem je zgrajena celotna vizija in nadaljnje poslovanje podjetja. To je posodica »the PETCUP« . Gre za inovacijo na področju izdelkov za male živali (pse in mačke), ki omogoča dnevno rutino in nadzor nad napornim vsakdanjikom ter poskrbi za vašega ljubljenčka, ko vi ne morete. 

 Cilji podjetja so realizacija celotne ideje, najprej idejo približati najinim kupcem ter ohraniti zvestobo na domačem trgu. Želja po uspehu inovacije naju žene do doseganja še boljših rezultatov ter izpopolnitve celotnega koncepta. Predvsem je cilj ohraniti pozitivno finančno rast, kot sva predvideli pri načrtovanju financ. Ko se bo to realiziralo (ob finančnem uspehu in rasti podjetja doma), načrtujeva uresničiti dolgoročni cilj - širiti se na tuje trge ter pridobiti zvestobo kupcev globalno, širom sveta. Vse se je začelo z željo, da sami sebi olajšava vsakdanjik ter najbolje poskrbiva za najine ljubljenčke, zdaj pa je najina želja pomagati do uresničitve teh želja vsem, ki si to želijo. 

 Podjetje vidi tržno priložnost v inovativnem in edinstvenem izdelku, ki je izboljšava vseh dosedanjih poskusov, da bi uvedli popoln produkt, PetCup posodica poleg senzorja omogoča timer sistem, ki v povezavi z avdio - vizualnim sistemom opozarja uporabnika, da je potreben re-fill (ponovno napolniti posodico s hrano/vodo), že ko poseben merilnik znotraj posodice zazna pojemajočo količino hrane/vode, še preden je dejansko zmanjka. 

Z dobro dodelano prodajno stranjo na socialnem omrežju, bomo dosegli odstotno veliko maso ljudi ter jim s primernim in izčrpnim promocijskim materialom izdelek predstavili v pravi luči. Oglaševanje preko socialnega omrežja je odlična priložnost, da s stranko navežemo neposreden stik ter ji damo občutek gotovosti, da smo zanjo in za njenega ljubljenčka prva in hkrati najboljša izbira.Komentarji

    Trenutno ni še nobenenga komentarja