Naziv ideje: Shake it' break it

Avtor: Jure Šuman, Mitja Ruzzier, Barbara Kokalj, Marko Stanonik, Matej Vrečič, Tina Bratkovič Kregar, Monika Ažman
Dejavnost: Država: Slovenia Datum vpisa: 15.11.2017
Prenesi predstavitev
Prenesi poslovni načrt

Povzetek

Smo študentje drugega letnika FM, Škofja Loka, in v okviru predmeta Podjetniško delovanje smo se odločili, da bomo sestavili poslovni načrt. Po odzivu iz anket smo se odločili, da bomo naredili sodoben shaker za vse, ki so naveličani starih in ne "cool" shakerjev.

Naš shaker bo inovativen produkt za vse aktivne ljudji, ki si po treningu ali čez dan zmešajo kakšen proteinski napitek ali zgolj kaksen sadni napitek.  Deloval bo na elektriko in vam zmiksal napitek brez grudic. Naš cilj je da ga naši potrošniki najdejo na policah v vseh fitnes centrih, eden kjučnih virov prodaje pa smo si zadali prodajo preko spleta. Shake it break it vas bo stal 34,90 evrov. Izdelek bo sestavljen iz eko plastike, tako da bo okolju prijazen, prav tako bomo pa ponujali garancijo v primerih okvare. Za kjučne partnerje smo si izbrali fitnes center FitINN, ki bi skrbel za prodajo našega izdelka. Med kjučnimi partnerji pa so prav tako pošta Slovenije in DHL express, ki bosta dostavljala  našim kupcem, kateri bodo naročili preko spleta. 

Naša pot se bo začela sprva doma, kajti želimo imeti kar se da nizke stroške. Kasneje, približno čez eno leto, ko bi prodaja zrastla pa bi najeli prostor, kjer bi nemoteno delali naprej. Naš začetni kapital je 7.500 evrov. Sprva bi na produktu delali sami, v drugem letu poslovanja pa bi zaposili tudi strokovnjaka za marketing in pa PR-ovca. Prav tako bi v drugem letu vzeli manjši kredit, da bi lahko produkt še bolje razvili in našim kupcem dali še izoboljšan produkt.

Verjamemo, da smo si dobro zastavili pot in smo prepričani v naš uspeh.

 



Komentarji

    Trenutno ni še nobenenga komentarja