Naziv ideje: Cupsey, s.p.

Avtor: Uroš Markelj, Mitja Ruzzier, David Bulič, Anja Brdnik, Mojca Kadivec, Eva Bohinc, Tina Bratkovič Kregar
Dejavnost: Država: Slovenia Datum vpisa: 15.11.2017
Prenesi poslovni načrt

Povzetek

Cupsey d.o.o. smo mlado podjetje, ki želimo trgu ponuditi ohranjevalnik temperature napitkov Cupsey. Podjetje sestavljamo Anja, David, Mojca, Uroš in Eva, ki smo zvesti ljubitelji tople kave in čaja. Ob študiju ter delu smo se velikokrat srečali s težavo, da se nam je topla pijača ohladila, zaradi česar je nismo spili do konca, tako smo si zamislili naš izdelek, s katerim bi rešili slednjo težavo. Naš cilj je prodaja na drobno, predvsem v najbolj obiskanih trgovinah. Prav tako med cilje štejemo tudi rast prodaje izdelka iz leta v leto, ter ohranjanje pozitivnega mnenja med našimi uporabniki. Upamo, da bi v prihodnosti lahko ponudili naš izdelek tudi izven mej Slovenije. 

Izdelek želimo ponuditi predvsem dijakom in študentom, pa tudi odraslim, ki nimajo časa, da bi hitro popili svoj topli napitek, ta pa se čez čas ohladi, Cupsey ohranja temperaturo napitka čez daljše obdobje. Prav tako ponujamo rešitev za probleme v poletnih mescih, ko se pijača prehitro pogreje, takrat lahko naš ohranjevalnik ohranja pijačo tudi hladno skozi daljše časovno obdobje. 

 

Opis projekta (produkta, storitve)

Ohranjevalnik toplote Cupsey, je naprava, s katero lahko ohranjamo želeno temperaturo določene tople, pijače v zimskem času, kot tudi hladne pijače, v poletnem času. Upravljamo ga z aplikacijo, ki jo brezplačno namestimo na naš pametni telefon, lahko pa tudi kar direktno preko samega grelnika.  Uporaba je enostavna, v priložen lonček natočimo pijačo, ter v aplikacijo vnesemo napitek, ki ga pijemo, grelnik nato samodejno ohranja temperaturo našega napitka pri primerni temperaturi. Tako rešimo težavo, da se nam kava ali drug topel napitek med napornim delom/študijem ohladi ali,v poletnih mesecih, ogreje. 

Kje/zakaj rabimo pomoč (denar, znanje, drugi resursi)

Takšen projekt za sabo potegne veliko znanja, časa in denarja. Zavedamo se, da mora naša ideja dobro uspeti, če želimo vse to dobiti povrnjeno. V prihodnosti bomo verjetno deležni še velikega finančnega bremena, da bomo lahko sledili razvoju ter optimizirali izdelek, zato nam bodo največ pomenila denarna sredstva. Hkrati pa bomo veseli vsakega mnenja, tako dobrega kot slabega. Mnenja nam bodo pomagala pri nadaljnem razvoju izdelka ter posledično večji prodaji izdelka. 

O nas (Team)

Pri projektu Cupsey nas sodeluje 5 članov. Izdelek smo si v celoti zamislili sami, delo pa smo si razdelili med sabo. 

-Uroš Markelj je prevzel vodilni položaj in organizacijo,

-Anja Brdnik je prevzela odgovornost za finance,

-Mojca Kadivec in Eva Bohinc sta prevzeli komunikacijo z partnerji,

- David Bunič pa marketing in oglaševanje. Komentarji

    Trenutno ni še nobenenga komentarja